Tantra masszázs férfiaknak

Kedves FÉRFI, aki olvasol! Igen, csupa nagy betűvel, akkor is, ha most valamiért nem így érzed. Tudd, hogy ott van benned! 

Már a csapból is az folyik, hogy egy nő csak egy igazi férfi mellett tud kiteljesedni. De mi van Veled? Vajon fordítva ez nem igaz? Neked egyedül kellene kiteljesedni és járni a FÉRFIvá válás útját? Keménynek kell lenned, meg érzékenynek, meg ki tudja még mi mindennek kell megfelelned, miközben úgy érzed, hogy ebben totálisan magadra maradtál? Ez így azt hiszem, nagyon nem igazságos!  

Én úgy gondolom, hogy egyedül mindenkinek nehéz megtalálni önmaga legjobb verzióját, segítséggel sokkal hamarabb átjut az ember a nehézségeken, vagy egy időszerűvé vált transzformációs folyamaton. 

Most talán azt gondolod, hogy “oké, ez mind igaz, de hogy jön ide a tantra masszázs?” 

Először is: ugye azt mondják, hogy a nő egy férfi mellett teljesedik ki igazán. Akkor úgy gondolom, ez igaz Rád is, a FÉRFIRA, márhogy egy NŐ mellett tudsz kiteljesedni igazán. Bár sok férfi terapeuta azt mondja, hogy a férfiaknak csak férfi tud hatékonyan segíteni, mert férfit csak férfi ért igazán. Hát ez szerintem nem igaz! Bár mi NŐk, nem úgy születünk, hogy értjük a FÉRFIT, de meg tudjuk tanulni megérteni őket. Én sok energiát fektettem ebbe, mert nagyon fontos számomra. Hogy miért, azt majd személyesen elmesélem, ha kíváncsi vagy rá. 

Tehát, adott egy NŐ, aki megtanulta érteni a FÉRFIT. Az évek során megismertem, hogy mi okoz fájdalmat, mi veszi el a férfierőt, mi mossa el a határokat, mi semmisíti meg a férfiasságot. Megtapasztaltam azt is, hogy mi képes ezeket a folyamatokat visszafordítani.

Két út vezet a gyógyuláshoz. A nyugati megközelítés azt mondja, hogy a gyógyuláshoz beszélni kell a fájdalomról, ki kell mondani a ki nem mondott dolgokat, és meg kell találni a feldolgozáshoz szükséges lépéseket. Ez a mód az elmén keresztül teszi hozzáférhetővé a megdolgozandó életeseményeket és az azokhoz kapcsolódó érzéseket, és dolgozza ki a megoldásokat.  

“Oké, de még mindig nem tudom, hogy hogy jön ide a tantramasszázs” – gondolhatod teljesen jogosan, így most rá is térek:  

A keleti, inkább filozofikus megközelítésmód szerint a meditáció, és a magasabb energiákkal és minőségekkel történő találkozás jelenti a gyógyulás felé vezető utat. Itt jön a képbe a tantra masszázs. A hivatásként tantra masszázst művelő masszőr valóban elérte azt, hogy ezekkel a magasabb szintű energiákkal és minőségekkel kapcsolatba lépjen. Jó eséllyel ezeket az energiákat Te is érzékelni fogod, de azt sosem árulom el előre, hogyan. Erre a titokra egyébként nagyjából az masszázs első 20 percében fény is derül, szóval, ha türelmetlenebb típus vagy esetleg, akkor sem kell aggódnod. 

A masszázs alatt olyan tudatállapotba kerülsz, mint egy meditáció során. A mélyre ható érintések segítségével minden olyan részeddel kapcsolatba léphetsz, amivel normál tudatállapotban az énvédelmed miatt kisebb eséllyel tudsz. Ez a tudatállapot alkalmas arra is, hogy a tested által megtanult (akár rendszeressé vált) reakciókat felül tudd írni. Pusztán azért, mert az elméd egy másik rezgéstartományban van a relaxáció hatására, így kisebb valószínűséggel fogja szabotálni a változást. Mindez azon múlik, hogy mennyire tudsz ellazulni és kikapcsolni. Így alkalmas a masszázs akár szexuális problémák kezelésére.

Egyszerűen szólva, felülírja azt, amit addig csináltál, gondoltál, hittél arról, hogyan működik a szexualitásod. Ebben az ellazult állapotban az érintésekre is érzékenyebbé válsz, így teljesen új erogén zónákat is felfedezhetsz a testeden. Megtapasztalhatod a szexualitás lelkiségét is, ami nagy valószínűséggel felülírja a korábbi szexuális igényeidet és szükségleteidet. Persze “nem kell mindig kaviár”, de ha ízlik, jó eséllyel kérsz a későbbiekben is belőle, mert előhozza belőled azt a FÉRFIT, akivé mindig is válni szerettél volna, akkor is, ha még nem találkoztál vele. A kapcsolódásban sokszor nem is a másik személynek van igazán jelentősége, hanem annak, hogy az a személy és a vele való kapcsolódás mit hoz ki belőlünk (megjegyzem, ez ránk nőkre ugyanúgy igaz). 

Remélem, sikerült egy kicsit közelebb hoznom hozzád ennek a masszázsnak a lényegét. Igyekeztem a racionális FÉRFI nyelvén, mindenféle hókuszpókusz és túlmisztifikálás nélkül mesélni erről, az egyébként valóban varázslatos dologról. 

Kelet és Nyugat módszerének az együttes alkalmazása nyújtja a leghatékonyabb megoldást! 

Az én találkozásaim a nyugati és a keleti megközelítést ötvözik. Egyrészt beszélgetéssel igyekszünk feltárni mindazon mélységeket, amiben változást szeretnél elérni, használjuk a tudatosítás, az “akcióterv” és a gyakorlatba való átültetés eszközeit. Az elme segítségével jutunk el a szívig, az érzések lakhelyéig, mert a gondolatok és az érzések karöltve szokták a galibákat okozni. 

Amihez normál tudatállapotban nem férünk hozzá, azt a keleti, módosult tudatállapotra építő módszer, a mély relaxáció, az érintések és az energiák segítségével igyekszünk előhozni. Nem elhanyagolható az a szempont sem, hogy ráadásul ezek az energiák feltöltenek. Energikusabbá válsz, kipihened magad, visszatér az életkedved és a vitalitásod. Így bármivel könnyebb megküzdeni.

Ha sikerrel járunk, újra a nyugati eszköztárat hívjuk segítségül és az elme számára is be- és elfogadható formában dolgozzuk fel a feldolgozandót, mert nem feledkezünk el arról, hogy alapvetően racionális beállítottságúként egy FÉRFI esetében erre nagy szükség van. 

Ha rendszeressé tesszük a találkozásainkat, mire a folyamat végére érünk, már érteni, érezni, érzékelni és kontrollálni is tudod Magad. Bár elsősorban a szexualitással dolgozunk, az itt megváltoztatott nézőpontok, viselkedések, gondolkodás- és cselekvésmód az egész életedre hatással lesz. Ezt garantálom! Hogy miért garantálom, hogy ez működni fog? Azért, mert a tapasztalataim azt igazolják, hogy a legtöbb probléma a nőkhöz való kötődés sérülésének fájdalmához vezethető vissza. Az pedig leginkább a megtartó Női Erő segítségével gyógyítható, és GYÓGYÍTHATÓ!

Vissza az előző oldalra: Tantra masszázs | Balance in You (balance-in-you.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük