Párkapcsolati kommunikációs tréning

BESZÉLD MAGAD A CÉLIG! – A párkapcsolati coaching vadonatúj, 5 alkalmas tréningje 

  • Hosszú ideje nem tudod a párodnál elérni, amit szeretnél? 
  • Hiába próbálsz vele beszélni, úgy érzed, falakba ütközöl? 
  • Ha megszólalsz, a reakciója, (he nem is mondja, már az arcán látszik): jajj ne, már megint kezdi?
  • Mondanád, de gombóc van a torkodban? 
  • Előfordul, hogy csak mondod, mondod és a partneredből egyre nagyobb ellenállást váltasz ki? 
  • Esetleg az is megfordult már a fejedben, hogy szakítanál a pároddal, mert elképzelhetetlennek tűnik, hogy valaha is megértsétek egymást? 

Ha valamelyik kérdés, vagy akár több, megfordult már a fejedben, feltétlenül tudnod kell valamiről: létezik egy jól felépített kommunikációs stratégia, amivel jelentősen megnövelheted annak az esélyét, hogy elérd a párodnál azt, amit szeretnél, de azt legalábbis mindenképp, hogy végre figyeljen rád.  

Ez a kommunikációs stratégia bárki által elsajátítható. Én eddig csak párkapcsolati coachingban adtam át ezt az eszközt, de annyira hatékonynak bizonyult, hogy megszületett belőle ez az 5 alkalmas tréning. 

A módszer nem csak a kommunikációt fejleszti, hanem számos egyéb készséget: empátia, elfogadás, türelem, szociális készségek, hatásgyakorlás készsége, sőt, még az önismeretet is. 

Ha mások manipulálásával és megvezetésével szeretnél célt érni, akkor ne is olvass tovább. Ha viszont ellenedre van az igazság elferdítése és a manipuláció, mert Te is a tiszta, őszinte kapcsolat és kommunikáció híve vagy, ez a módszer biztos neked való! 

Ezen az 5 alkalmas egyéni workshopon végigvezetlek azon a kommunikációs stratégián, ami radikálisan meg fogja változtatni a párkapcsolati kommunikációdat, és nagy valószínűséggel a kapcsolatodat is. Mindezt úgy fogom véghezvinni, hogy a tréning fókuszában végig az a cél lesz, amit el szeretnél érni. 

Figyelmeztetlek, kalandos utazás lesz, mert a folyamat során önmagadra is mélyebben rá fogsz látni, ugyanis a szituációs gyakorlatok meg fogják mutatni, hol gáncsolod el saját magad. De ezen mi nem bánkódni fogunk, hanem örülni neki, mert alkalmunk nyílik megdolgozni az éppen felbukkant kérdést is.  

Amit ezzel a programmal biztosítok számodra: 

  • Egy olyan kommunikációs stratégiát, amit bár egy konkrét célt kitűzve ismersz meg, a lényegét megértve, életed hátralévő részében bármilyen életterületen tudsz majd alkalmazni; 
  • Olyan élményalapú tréninget, ami garantálja, hogy a stratégia folyamata és elemei beléd égjenek, ha Te is beleteszed magad, és a mindennapi életed gyakorló terepként használod ebben az 5 hétben. Az 5. hét végére jó eséllyel kommunikációs készséggé fognak válni a tanultak, és ezt az életed minden területén alkalmazni tudod; 
  • Meglepetésekkel is készülök, hogy megnézzük, mi van, ha nem “laboratóriumi” körülmények között kell alkalmaznod a stratégiát;
  • Mindenre, amit a tréning során felfedezünk, kiaknázatlan önismereti kincsként tekintünk majd, és azon leszünk, hogy előnyt kovácsoljunk belőle. 

A tréning díja 50.000 Ft. Ha ketten jöttök (pároddal, barátoddal, barátnőddel), fejenként 10.000 Ft kedvezményt kaptok, így kettőtök díja 80.000 Ft.  

GARANCIA! Ha az első találkozásunk után úgy érzed, ez neked nem fog működni, visszafizetem a teljes workshop árát. 

Készen állsz arra a személyes vagy online kalandra, ami után biztos, hogy megváltozik a kommunikációd, és az új “hangodat” még élvezni is fogod? 

Ha igen, vedd fel velem a kapcsolatot: Kapcsolat | Balance in You (balance-in-you.hu)