Access Bars© kezelés

Minden megtörténhet, amit csak hajlandó vagy befogadni

Létezik a fejen 32 pont, amelyek gyengéd stimulálásával oldódnak az energetikai blokkok.

A 60-70 perces kezelés során a testben energetikai folyamatok indulnak be, melyek óriási változásokat képesek generálni az ember életében

Az Access Bars© kezelés az Access Consciousness© alapkezelése.

Míg utóbbi szó szerinti jelentése, hogy „Hozzáférés a Tudatossághoz”, előbbié az, hogy „Hozzáférés a Vonalakhoz”. Ezeken a vonalakon keresztül energiák haladnak végig testünkön. A fejen lévő pontok stimulálásával az energiákat mozgósítjuk és a blokkokat tisztítjuk. Ezekben a pontokban tároljuk az összes gondolatot, érzelmet, hiedelmet, megfontolást és hozzáállást, amit valaha valahol fontosnak tartottunk, és működésünket alapjaiban meghatározzák. Amikor a kezelő a pontokat érinti, a barokat futtatja, olyasmi történik, mint mikor a számítógépen megnyomjuk a „Del” billentyűt. A Bars kezelés hatása leginkább azon múlik, hogy a kliens mennyit tud/akar/képes befogadni, így az egyik legfontosabb dolog, amiről a kezelés szól az, hogy a test, és nem csak a test! megtanuljon befogadni.

Logikus elménk, és intelligenciánk fejlődésének párhuzamos velejárója, hogy énvédő mechanizmusaink is árnyalódnak, fejlődnek, finomodnak. Ezek az énvédő mechanizmusok azt szolgálják, hogy a számunkra fájdalmas érzelmekkel járó tartalmainkhoz tudatunk ne férjen hozzá.

Így védik személyiségünket. A fejlett énvédelem cizellált eszközei egyre nehezebben hatolhatók át a verbális terápiában, de tapasztalatom szerint még meditációban is. Az Access Bars© kezelés egy testen keresztül végzett energetikai kezelés, ami megkerüli a logikus elmét és az énvédő mechanizmusokat. Pont ebben rejlik hatékonysága. Közvetlenül energetikánkra hat, ami azonban mindent képes megváltoztatni. Az életünk elkezd másképp alakulni, a dolgok változni kezdenek körülöttünk. Csupán rajtunk múlik, hogy mennyire vagyunk éberek ezekre a változásokra, észrevesszük-e őket, és mihez kezdünk velük.

Kitérnék még egy cseppet az Access Consciousness© alapfilozófiájára, ami az, hogy élj kérdésben, sőt, legyél Te magad a kérdés. Amikor korábbi tapasztalatainkból hozunk döntéseket, életünk alakulását is korlátozzuk azzal, hogy átélt, hallott, olvasott korábbi minták alapján választunk egy lehetséges utat. Logikus elménk számára is könnyedén felfogható, hogy ilyenkor lehetőségeinket a múlt! alapján mérlegeljük, így valahol mindig ott, a múltban tartjuk magunkat.

Fix nézőpontok, meggyőződések, ítéletek, jónak/rossznak, helyesnek/helytelennek minősített dolgok határozzák meg életünket. Valahogy csináltuk, valamit gondolunk, van már valamilyen tapasztalatunk, és így tovább. Ám, bár magunkénak érezzük, ezek sokszor nem is a sajátjaink, hanem átvett minták. Valaki valahogy csinálta, valaki valamit gondolt róla, valaki valamilyen tapasztalatot szerzett róla. Az Access azt mondja, a dolgaink kilencven százaléka nem is hozzánk tartozik, hanem átvettük valamikor valakitől vagy valamitől. Akár egyetértünk ezekkel az átvett tapasztalatokkal, nézőpontokkal, ítéletekkel, akár elutasítjuk őket, mindenképp hatással lesznek döntéseinkre, ráadásul sokszor egyáltalán nem tudatosan. A Bars kezelésben az a csodálatos, hogy tekintet nélkül arra, hogy a blokk honnan jön, egyszerűen csak kitisztítja.

Bars kezelésre azonban, kompetencia hiányában nem fogadhatók az alábbi betegségekben szenvedők: (ezek azon esetek, amelyeknek az ellátásával csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):

  • jelenleg vagy korábban pszichiátriai kezelés alatt állók,
  • epilepsziás rohamban szenvedők,
  • tudatmódosító szereket használók,
  • bármely rohammal járó betegség, amely agresszióval vagy túlzottan labilis lelkiállapottal jár.

Bármilyen egyéb kezelésről, tartós betegségről a kliens köteles tájékoztatást adni, amennyiben ezt elmulasztja, az abból eredő következmények felelősségét kizárólagosan viseli.