Access Mimikri és 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása

Mimikri

A kezelés teljes neve “mások útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus mimikrijének eltörlése, megsemmisítése és feloldása”

Valójában arról van szó, hogy van a testnek egy természetes képessége, ami által igyekszik beilleszkedni a körülötte lévő világba. Másolja és magába zárja mások útjait, nézőpontjait és valóságát, ezáltal teljesen elzárja előlünk azt, hogy önmagunkként létezzünk. Ezt azért csináljuk, hogy intellektuálisan megértsünk másokat, emiatt a hasonlóságokat a testünkbe zárjuk, hogy tisztán lássuk a nézőpontjaikat a sajátunkhoz képest.

Jellemzően szülői, párkapcsolati, családi mintákat zárunk önmagunkba, hogy ezáltal is erősítsük az odatartozásunkat, kapcsolódásunkat. Ha valamelyik családtagunkat nagyon szeretjük, előfordulhat, hogy olyan dolgokat veszünk át tőle, amik számára fájdalmasak, hogy lekerüljön róla a teher, de nem fog. Az is megeshet, hogy a szerettünk egy viselkedését szeretnénk megérteni, esetleg igazolni, hogy őt felmentsük akár a saját ítéleteink alól is.

Sajnos más helyett nem tudunk választani, így ezzel a fajta másolással csak egyet érünk el, saját sorsunkat rontjuk. Azzal, hogy megszabadulunk az átvett mintáktól és a saját életünket kezdjük el élni, a szeretett személyt is invitálhatjuk arra, hogy ő is elinduljon a változás és a Valódi Önmaga irányába.

 

90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása

A kezelés neve önmagáért beszél. Fontos azonban kiemelni, hogy önállóan nem, csak a Mimikrivel együtt futtatható, mégpedig azért, hogy véletlenül se egy olyan irányt erősítsünk, amit mástól vettünk át, csak olyat, amiben valójában Önmagunk vagyunk. A kezelés eredménye sokféleképpen megjelenhet. Hozhat éberséget, tisztánlátást olyan helyzetekre, amikkel addig nem boldogultunk, járhat azzal, hogy amit eddig nem láttunk rendszerben, ott most meglátjuk a teljes képet, ezáltal segít a tudatosításban és új viselkedés- és gondolkodás minták kialakításában.