Taoista/tantrikus érzéki és intim masszázs oktatás

Taoista és tantrikus filozófiát ötvöző érzéki és intim masszázs oktatás a párkapcsolat elmélyítéséért és az intenzív szexuális élmény nyújtására való képesség fejlesztéséért

 

Az érintés hatalom. Az érzéki érintés olyan birodalomba kalauzolja az adóját és a fogadóját, ami mindkét fél számára új dimenziókat nyit meg.

A masszázs technikájának elsajátításával, energetikai és spirituális hátterének megismerésével  a masszőr/a pár masszázst adó tagja, eddig ismeretlen mélységekbe és magaslatokba képes juttatni a masszázs fogadóját. A masszázst bevezető rituálé során a masszázst adó és fogadó fél a szeretet olyan szintjén kapcsolódhat össze, ahol a mindennapi életben csak kevesen, spontán alig néhányan képesek.

A testmasszázs alatt az érintésen keresztül tanulható, tapasztalható meg a másik ember megismerése, elfogadása, szeretete és feltétel nélküli szeretete. A masszázs technikája egyrészt segít felkorbácsolni a szexuális energiákat, majd azokat magasabb szintre – a szív szintjére – emelni, ezentúl pedig harmonizálja a testben a női (jin) és férfi (jang) energiákat. Finom érintései ellazítják a testet és a lelket, és megnyitják az érzékeket egy magasabb szintű szexuális energia befogadására.

A tantrikus/taoista szemléletű érzéki masszázs megtanít arra, hogy a masszázst adó fél figyelmét önzetlenül és teljes mértékben partnerének szentelje, a masszázs fogadója pedig egész lényével átadja magát annak, hogy befogadja, amit partnere adni szeretne neki. A masszázs alatt megtapasztalható a totális JELEN-LÉT állapota, ami új dimenziót nyithat mind a szexuális élmények átélése területén, de végső soron igen mély hatással lehet önmagunk bármely életterületen való megélésére is.

A masszázs párkapcsolatban történő gyakorlásával természetessé válik, hogy a pár tagjai a mindennapokban is teljes figyelmet tudjanak szentelni egymásnak. A figyelem formálódásával a kapcsolat is átlényegül.