Taoista érzéki és intim masszázs oktatás

Taoista érzéki és intim masszázs oktatás a párkapcsolat elmélyítéséért

 

Az érintés hatalom. Az érzéki érintés olyan birodalomba kalauzolja az adóját és a fogadóját, ami mindkét fél számára új dimenziókat nyit meg.

 

A masszázs technikájának elsajátításával, energetikai és spirituális hátterének megismerésével a pár eddig ismeretlen mélységekbe és magaslatokba képes juttatni kapcsolatát. A masszázst bevezető rituálé során a szeretet olyan szintjén kapcsolódhatnak össze, ahol a mindennapi életben csak kevesen, spontán alig néhányan képesek.

A testmasszázs alatt az érintésen keresztül tanulják meg megismerni, elfogadni, tisztelni és szeretni egymást. A masszázs technikája egyrészt segít felkorbácsolni a szexuális energiákat, majd azokat magasabb szintre – a szív szintjére – emelni, ezentúl pedig harmonizálja a testben a női (jin) és férfi (jang) energiákat. Finom érintései ellazítják a testet és a lelket és megnyitják az intim masszázs befogadására.

Az intim masszázs megtanítja a párt arra, hogy a masszázst adó fél figyelmét önzetlenül és teljes mértékben partnerének szentelje, a masszázs fogadója pedig egész lényével átadja magát annak, hogy befogadja, amit társa adni szeretne neki. A masszázs alatt megtapasztalható a totális JELEN-LÉT állapota, amely segít új kapcsolatot építeni a saját és egymás testével. Gyakorlásával természetessé válik, hogy a mindennapokban is tudjanak teljes figyelmet szentelni egymásnak. A figyelem formálódásával a kapcsolat is átlényegül.