Szakrális érintés

Úgy érzed, hogy az érintés, az intimitás, a szexualitás több, mint, amit eddig gondoltál? Úgy érzed, hogy annak ellenére, hogy időről megéled a vágyaidat, mégis van benned egy megmagyarázhatatlan hiányérzet, vagy tompíthatatlan éhség? Esetleg, van benned valami blokk vagy gátlás, amit végre feloldanál, csak nem tudod, hogy kezdj hozzá? 

Ha ilyen vagy ehhez hasonló motiváció miatt szörfözöl most a neten masszázs hirdetéseket böngészve, akkor olvass tovább! 😉 

Sok ember életében eljön az a pont, amikor a férfi és női kapcsolódás átértékelődésre vágyik benne. És miben másban is csúcsosodhatna ez ki, mint az érzékiség, az erotika világában? Ez a belső szükséglet megjelenhet elakadás formájában, amikor a vágyaiddal kapcsolatosan fájdalmaid és/vagy félelmeid miatt a saját falaidba ütközöl, ami frusztrációval, szorongással járhat. Megjelenhet úgy is, hogy többre vágysz, de ezt a többet nem tudod már csupán változatossággal és mennyiséggel kielégíteni. Ez a belső feszültség addig is fajulhat, hogy már a mindennapi életedre is feszítő hatással van. Érdemes hát minél előbb foglalkozni vele, mert akkor nagy eséllyel nem frusztráció, hanem erőforrás lesz az életedben. 

Első lépésként meg kell értened, hogy mi is a női és a férfi esszencia. Meg kell ismerned a két energia működését és kapcsolódásuk lényegét. Ha ezt megteszed, képes leszel magasabbra emelni önmagadban férfi és női minőségedet, és az érzéki kapcsolódás során ezt kiteljesíteni úgy, hogy már nem “adok-kapok”-ként, hanem egy természetes és csodálatos áramlásként fogod megélni az intimitást, legyen szó érintésről, aktusról, vagy akár egy mély lelki beszélgetésről.  

       

Hogy ez megtörténhessen, nálam a találkozás egy beszélgetéssel kezdődik, melynek során végigmegyünk ezeken az elméleti alapokon, hogy megértsd saját magad és a másik nem alapvető minőségét. Anélkül, hogy ne lennél nyitott egy magasabb szintű szellemi működésre, ez nem fog sikerülni, tehát fontos, hogy nyitott szívvel és nyitott elmével érkezz meg. Ez persze nem azt jelenti, hogy fenntartás nélkül el kell fogadnod mindent, amit hallassz. Sőt, minél inkább elmélkedésre inspirál, annál jobb. 😉 

A beszélgetést nem csak higiéniai, hanem szimbolikus jelentése miatt is tusolás követi, hogy meg tudj szabadulni mindentől, aminek a továbbiakban semmni keresnivalója nem lesz közöttünk. 

A masszázst egy rövidke meditációval egybekötött összehangolódó rituáléval kezdjük meg. Ezt követi a teljes test finom érintésekkel történő átsimogatása (direkt nem is masszázsnak hívom most😊), ami képes eljuttatni egy mélyrelaxált transzközeli állapotba. Ezt az állapotot segíti elő a gyertyafény, a különleges hangulatú zenék, és a finom füstölő illat. Szóval akármennyire “agyalós” is vagy, nagyon nagy valósznűséggel előbb-utóbb megérkezel a tiszta jelenlét állapotába, amikor a tested és a lelked is nyitottá válik az intim érzékiség, az intenzív izgalmi hullámok és női és férfi energiaegyesülés magas szintű megtapasztalására. Fontos! Energiaegyesülésről van szó, amit a szívemen túl a kezemmel és az alkarommal hívok meg, semmi mással.  

Ha e sorokat végigolvasva az az érzésed, hogy mindezt át is élnéd (hiszen egy ételről sem a recept alapján alkotunk véleményt😊), szeretettel várlak! 

Andi