Tantra masszázs

TANTRA MASSZÁZS, MINT A TESTI-LELKI-SZELLEMI MEGÚJULÁS ÚTJA

KINEK VALÓ A TANTRA MASSZÁZS?

Ha nincs kedved olvasni, ebben a RÖVID VIDEÓBAN elmesélem Neked:

A tantra masszázs azoknak való első sorban, akik nyitottak a szellemi fejlődésre. Akik érzik a feszítését annak, hogy ahogy eddig működtek, tapasztalatokból és racionális kikövetkeztetésekből, az ma már kevésbé működik. A technológia sem véletlenül fejlődik most robbanásszerűen. Ha tartani szeretnénk a lépést, nekünk is rohamléptekkel kell tágítanunk az érzékelésünk határait. Ez a masszázs azoknak segítség elő sorban, akik hajlandóak tágítani a perspektívájukat és úgy érzik, az érzékiség fontos számukra.  

Akik nyitottak a spiritualitásra, elfogadják azt, hogy létezik test-lélek-szellem egysége, és ezek szoros kölcsönhatásban állnak egymással. Ha e három rész valamelyikében megnyílik az érzékelés magasabb minősége, a másik két részre is hatással lesz, hiszen e három pusztán az elme és a definíciók szintjén elválasztott egymástól. 

A vágyak mindig iránymutatásul szolgálnak a fejlődés következő lépcsőfoka felé. A test, a szexuális energiák és az erotika bármilyen fajta lekicsinylő megítélése csupán nézőpontok és hitrendszerek kérdése. A változás célja pont az, hogy a régi hitrendszereket és dogmákat ledöntsük önmagunkban, megtisztítsuk tőle gondolkodásunkat és egész lényünket, átadva ezzel így a régi helyét az újnak. Gondoljunk csak bele: egy kacatokkal teli régi szekrénybe sem fér bele az új holmi. Először takarítani kell. A takarítás legjobb módja az ember számára a tapasztalás, hiszen leginkább úgy működünk, hogy “hiszem, amit látok”. Azaz leginkább azt tudjuk elfogadni, amit a saját bőrünkön megtapasztalunk. Ha elfogadjuk az új létezését, a takarításra is sokkal motiváltabbak leszünk.

       

Mit tapasztalhatsz a masszázs során?

A tantra masszázs érintéseinek, módszerének és körülményeinek célja az, hogy alapot teremtsen a módosult tudatállapot elérésének. Egy olyan nyitott tudatállapot elérése a cél, amiben megnyílik az érzékelés egy merőben új tapasztalás felé. Hogy mikor és milyen mértékben következik be ez a megváltozott tudatállapot (nevezhetjük mély relaxált vagy transzállapotnak is), kisebb mértékben múlik a masszőrön, nagyobb mértékben a masszázs fogadóján. 

Hogy ki mit fog tapasztalni a masszázs során, az sosem jósolható meg előre. Én nem is nagyon szoktam mesélni, hiszen, mi emberek mindent érteni szeretnénk, meg hasonlítani, viszonyítani, ami befolyásolja az érzékelést. Minden érzékelés egyedi. Az enyém más, mint a tied. Neked a saját érzékeléseddel kell kapcsolatba lépni, máshogy nem érsz el eredményt.  

 Feltétlenül része-e a tantra masszázsnak az intim terület masszázsa?

A tapasztalatom az, hogy aki eljut odáig, hogy tantra masszőrt keres fel, már készen áll az intim masszázsra. Azonban ez nem kötelező eleme. Mindig a masszázs fogadója dönt arról, hogy meddig tartson a masszázs. Bármelyik pillanatban joga van azt mondani, hogy ne menjünk tovább, én ezt hangsúlyozni is szoktam. Nagyon fontos, hogy az ember ismerje és tisztelje a határait, és ezt más számára is közvetíteni tudja bármilyen fajta rossz érzés nélkül.

Mi történik az intim (lingam) masszázs alatt?

Ahogy már a neve is sugallja, ez a masszázs az intim területre koncentrál, de vissza-visszatér a test többi részére is tovább mélyítve azt a tapasztalást, hogy a test egy nagyon érzékeny és érzéki egészet alkot. A masszázs során kiemelt jelentősége van annak, hogy a masszázs fogadója érzékelje és természetesként élje meg a vágy és az izgalom intenzitásának váltakozását. Sok szexuális probléma abból a félelemből indul ki, hogy egy együttlét során az izgalmi szint, így annak fizikai megjelenése (merevedés vagy a hüvely nedvesedése) alább hagy. Minél természetesebb ez valaki számára, annál inkább tudja fesztelenül átadni magát az élménynek és az új tapasztalatoknak. A masszázs speciális és tudatosan kialakított mozdulatok sorozatából áll, amik pont a fent említett folyamatot segítik elő.

Amíg az elme és a racionalitás határait át nem törjük, a szexuális energia a test azon részein érzékelhető leginkább, amihez az eddigi tapasztalataink alapján kapcsoljuk. Így ezen a területen érzékelhető leghamarabb a szexuális energia valódi minősége és intezitása (a szexuális energiáról bővebben a masszázs elején beszélek majd). Innen kiindulva lehet a leghatékonyabban kiterjeszteni a tapasztalatot és az érzékelést a test(-lélek-szellem egységének) egyre szélesebb területére.

Bővebb információkat az alábbi cikkeimben olvashatsz:

https://www.balance-in-you.hu/2023/04/08/hogyan-segithet-a-professzionalis-erzeki-es-intim-masszazs-barmilyen-fajta-onismereti-vagy-gyogyulasi-folyamatban/

HOGYAN JÁRUL HOZZÁ A TANTRA MASSZÁZS A SZELLEMI FEJLŐDÉSHEZ?  | Balance in You (balance-in-you.hu)

A tantra masszázs és ami mögötte van – kulisszatitkok egy masszőrtől | Balance in You (balance-in-you.hu)

Tegyük tisztába!  | Balance in You (balance-in-you.hu)

5 dolog, amit lehet, hogy nem tudtál arról, ahogy én csinálom a tantra masszázst | Balance in You (balance-in-you.hu)

Tantra masszázs férfiaknak | Balance in You (balance-in-you.hu)

További videók a témában:

Mit okoz a teljesítménykényszer a szexben: https://youtu.be/puuPvfdMYcU

A „szexmasszázs”, mint terápiás eszköz: https://youtu.be/WsIYtRp8UbE:)

🙂 Helyreigazítás a „szexmasszázs…” videóval kapcsolatban: https://youtu.be/m36CqGFe6rE

Hogyan segít a tantra masszázs a szexuális problémák kezelésében: https://youtu.be/F18x1jLTFMA

Ha szívesen ellátogatnál hozzám, így tudsz velem kapcslatba lépni: Kapcsolat | Balance in You (balance-in-you.hu)