Access Tápláló szexuális energiák helyreállítása testkezelés

Voltál már olyan helyzetben, hogy úgy érezted, nem a megfelelő ember van melletted? Vagy érezted, hogy csak olyan partnereket vonzol, akik pusztán jól néznek ki, de valójában egyáltalán nem vagytok egymáshoz valók? Érezted már úgy, hogy nem tudsz szabadulni egy, már régóta nem működő, esetleg fájdalmas kapcsolatból?

Ez a testkezelés alkalmas arra, hogy helyreállítsa bennünk a gyógyító és tápláló szexuális energiákat. Ez hozzájárul ahhoz, hogy olyan kapcsolatokat teremtsünk magunknak, amik a testünket, a lelkünket, egész lényünket táplálják. Ha a szexuális energiáink nem táplálnak minket, a befogadásunk is csökken, így korlátozzuk a választásaink és cselekedeteink eredményeinek aktualizálódását is életünkben. Ezeknek az energiáknak a futtatása ilyen módon befogadásunkat, így eredményeink realizálását is javítja.

Nem sokan tudják, de sokan rendelkeznek szexuális gyógyító képességgel, amit a nyugati társadalom nem ismer. Az olyan képességet, amit nem ismerünk el magunkban, magunk ellen fordítjuk, hogy azt igazoljuk, nem létezik. Ez a kezelés arra is alkalmas, hogy minden ilyen korlátozó ítélettől és nézőponttól megszabaduljunk, és hajlandóak legyünk elismerni ezt a képességünket, ezáltal megnyílik az út, hogy tudatosan saját magunk és mások életének jobbá tételéhez használjuk örömmel, és könnyedén.