Access zsírsejtek eltörlése, érzelmi traumák oldása

Ha időről időre eredménytelenül próbálkozol fogyókúrával, diétával, edzéssel, de a kilók csak nem akarnak tartósan csökkenni, eszedbe juthat az, amit mostanában sokszor, sok helyen hallhatunk: milyen falat építesz magad köré a plusz kilókkal?

A zsírsejtek képesek arra, hogy testünk bennük érzelmi, érzelmi manipulációból vagy bántalmazásunkból eredő traumák emlékét tárolja. Az ilyen sejtszinten eltárolt információk okozhatják azt, hogy akaratunk ellenére ugyanazokat a mintákat ismételjük különféle helyzetekben.

Ez a kezelés segíthet feloldani az érzelmi és szexuális traumákat, segít kilépni azokból az ismétlődő mintákból, melyekkel sorozatosan szabotáljuk önmagunkat. Ha az érzelmi bántalmazás és manipuláció hatására bevettél és igazzá tettél önmagaddal kapcsolatosan olyan nézőpontokat, amelyek hatására önmagadat értékteleníted el, ezzel a kezeléssel a korlátozó nézőpontok kitisztíthatók, mely nagy segítséget jelent az egészséges önértékelés, a testeddel való harmonikus kapcsolat, az örömteli kapcsolatok és szexuális élet kialakításában.