Rólam

Benkő Andrea vagyok, 40 éves nő, édesanya, masszőr, és önismereti tanácsadó.  Amióta az eszemet tudom, személyiségem fontos része a kapcsolatteremtés más emberekkel és az, hogy boldogabbá, örömtelibbé tegyem a környezetem mindennapjait. Szerettem a testi kontaktusokat, szerettem érinteni, simogatni és ezzel valami pluszt varázsolni mások életébe.

2013. tavaszán beiratkoztam egy svédmasszás tanfolyamra. Ott megváltozott az életem. Rájöttem, hogy az érintésnek mekkora hatalma van. Amikor megérintünk valakit, nem pusztán a testét, hanem egész lényét (szellemi, lelki, energetikai minőségét) érintjük.

A masszőri hivatás során az ember sok történettel találkozik. Némelyek szívszorítóak. E történetek arra inspiráltak, hogy a testen túl, a lélek rejtelmeibe is elmerüljek. Tanulmányaim során, amelyeknek fontos részét képezték az önismereti foglalkozások, saját démonaimmal is szembesültem. Hálás vagyok, hogy ezt olyan környezetben éltem és tapasztaltam meg, ahol mindig volt egy vagy több olyan Segítő mellettem, aki támogatott, hogy ezekben a fájdalmas folyamatokban se csússzon ki a lábam alól a talaj. A fókuszt pedig segítettek a változás olyan irányán tartani, ami egy sokkal boldogabb, örömtelibb, teljesebb élet felé mutat. Nagyon hálás vagyok a támogatásukért, és az inspirációért. A rengeteg önmagamon folytatott munka során nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a hozzám igazán közel álló témák a test, a szexualitás és a párkapcsolat. E három területen a fő csapásirány az önismeret, a tudatosság, az érzékek és éberség felébresztése, és a folyamatos fejlődés.

Az én tapasztalatom az, hogy az út sosem könnyű. A változás mindig fájdalommal jár. Fájdalommal jár, mégpedig azért, mert régi működéseket kell elengedni. Működéseket, amik bár olykor nem épp kellemesek és célravezetők, de biztonságot adnak és „kényelmet”, ami ebben az esetben pusztán annyit jelent, hogy automatikusak, nem igényelnek különösebb energia befektetést. Innen ered a komfortzóna kifejezés is. Épp ezek miatt, a változáshoz bátorság kell. Bátorság szembe nézni az ismeretlennel és a félelmekkel. De megéri! A változás mindig magában foglalja a „sokkal jobb” lehetőségét. Az önismeret arra hivatott, hogy felleljük igazi motivációnkat, gyengeségeinket és erőforrásainkat. Ha ezeknek tudatában vagyunk, sokkal gazdagabb kelléktárral indulunk neki fejlődésünknek. Tanulmányaim során rengeteg olyan eszközt sajátítottam el, amik arra hivatottak, hogy a változást megkönnyítsék, és katalizálják. Ezeket a közös munka során kombinálom, és mindig azt választjuk ki közösen, amelyik épp a leghatékonyabban működik.

Ha úgy érzed, tudok segíteni, sok szeretettel várlak.

Képzettségeim:

  • 2013. május: svéd masszőr
  • 2018. augusztus: Access Bars© kezelő
  • 2018. december: Access Facelift© kezelő
  • 2017. január – 2019. június: Transzperszonális, művészeti- és pszichoszintézis terapeuta
  • 2018. szeptember – 2019. október: Integrál coach
  • 2019. március: Thai masszőr
  • 2019. december: Taoista érzéki és lingam masszőr
  • 2020 április: jóni masszőr
  • 2020 június: Access látás helyreállítás és generatív szexuális energiák helyreállítása testkezelő
  • 2020 június: Access zsírsejtek eltörlése, érzelmi traumák oldása testkezelő