Tantra masszázs bemutató és beszélgetés 

Ezt a bemutatót azoknak szánjuk, akik a természetesség mellett kellő tisztelettel viseltetnek a test és lélek, és a szexualitás iránt. Igyekszünk közel hozni a filozófiát, az energetikát, a viszonyulást, és az érintések birodalmát mindazokhoz, akik kellő alázattal és őszinte érdeklődéssel viseltetnek a szexualitás csodálatos világa iránt. Az elméleti hátteret szeretnénk közérthetően, könnyen emészthetően és befogadhatóan, időnként némi humorral is spékelve (ez természetünkből fakad), könnyeden átadni. 

A masszázs gyakorlatát élőben mutatjuk be, a bemutató közben azonban nem narrálunk. Fontos a csend, hogy a tapasztalatot mindenki a lehető legmélyebbre legyen képes beengedni magába, és át tudja adni önmagát minden hatásnak, ami kívülről (vizuálisan és energetikailag) és belülről (önismereti és lelki szempontból) éri.  

A bemutatót követően élményfeldolgozó beszélgetést tartunk, amiben megszólalni nem kötelező, tisztelettel meghallgatni viszont igen. Bátran lehet kérdezni, hiszen nagyon fontos, hogy a szexualitásról nyíltan, őszintén, tabuk nélkül tudjunk beszélni. 

Maximális létszám: 6 fő 

Legközelebbi bemutató időpontok:  

  • 2023. április 29. 15.00 óra

 A részvételi díj 15.000 Ft/fő, ha párosan jönnétek, a részvételi díjatok 25.000 Ft/pár, a részvételi díj a jelentkezéssel egyidejűleg fizetendő, helyetek az átutalást követően kerül foglalásra. 

Jelentkezni telefonon vagy e-mailben tudtok: Kapcsolat | Balance in You (balance-in-you.hu)