Tantra masszázs oktatás

Az érintés művészet. Az érzéki érintés olyan birodalomba kalauzolja az adóját és a fogadóját, ami mindkét fél számára új dimenziókat nyit meg.

Íme egy videó, amiben elmesélem, nálam hogy zajlik az oktatás: https://youtu.be/227XGVAxLZE

A tantra masszázs filozófiájának, energetikájának és technikájának elsajátításával, aki a masszázst adja, eddig ismeretlen mélységekbe és magaslatokba képes juttatni masszázsa fogadóját. A tantra masszázst bevezető rituálé során a masszázst adó és fogadó fél a szeretet olyan szintjén kapcsolódhat össze, ahol a mindennapi életben csak kevesen, spontán alig néhányan képesek.

A testmasszázs alatt az érintésen keresztül tanulható, tapasztalható meg a másik ember megismerése, elfogadása, tisztelete, megbecsülése és feltétel nélküli szeretete. A tantra masszázs technikája egyrészt segít felkorbácsolni a szexuális energiákat, majd azokat magasabb szintre, a szív szintjére emelni, ezen túl pedig harmonizálja a testben a női (jin) és férfi (jang) energiákat. Finom érintései ellazítják a testet és a lelket, és megnyitják az érzékeket egy magasabb szintű szexuális energia befogadására.

A tantra masszázs megtanít arra, hogy a masszázst adó fél figyelmét önzetlenül és teljes mértékben partnerének szentelje, a masszázs fogadója pedig egész lényével átadja magát annak, hogy befogadja, amit partnere adni szeretne neki. A masszázs alatt megtapasztalható a totális JELEN-LÉT állapota, ami új dimenziót nyithat mind a szexuális élmények átélése területén, de végső soron lehetőséget teremt saját lényünk legmélyebb-legmagasabb szintű megélésére is.

A masszázs párkapcsolatban történő gyakorlásával természetessé válik, hogy a pár tagjai a mindennapokban is teljes figyelmet tudjanak szentelni egymásnak. A figyelem formálódásával a kapcsolat is átlényegül.

A tantra masszázs oktatás részei:

A masszázs oktatást az elméleti alapok áttekintésével kezdjük, mely magában foglalja:

– a férfi és női intim anatómia, az erogén zónák és az egyes erogén zónák érzékenységének áttekintését; 

– a test, mint energetikai rendszer alapszintű megismerését (energiaközpontok – csakrák, és energiapályák – meridiánok); 

– a szakrális szexualitás (tantrikus, taoista) megközelítését és filozófiáját, a női és férfi energia és minőség alapvető esszenciájának ismertetését. 

A gyakorlati oktatás modellen, párok esetében egymáson történik. Az egyes érintéseket először megmutatom, majd a tanuló begyakorolja. Modell esetében mind a testmasszázst, mind az intim masszázst a modellen, párok esetében az intim masszázst valamilyen demonstrációs eszközön mutatom be.

Páros oktatás esetében az egész folyamatot egyben adom át, tehát a csere a teljes masszázs (test és intim masszázs) elsajátítása után történik. 

Az oktatás minden esetben azzal zárul, hogy a tanuló egyszer végigcsinálja a teljes test és lingam/jóni masszázst. 

A masszázsról a tanfolyamot követően írásos jegyzetet küldök e-mailben, ami mind az elméleti, mind a gyakorlati anyagot tartalmazza. Ha a gyakorlás során bármilyen bizonytalanság vagy kérdés merülne fel, ingyenes írásbeli, vagy telefonos konzultációra bármikor van lehetőség.