Vélemények

(Pár)kapcsolati coaching visszajelzések

Tivadar egy szakítás után keresett meg engem fülzúgással és pániktünetekkel. Nagyon büszke vagyok Rá, és az útra, amit együtt megtettünk:

„Andival lassan másfél éve ismerjük egymást, és az őszintét megvallva, a lehető legjobbkor hozott minket össze a sors. Személyes történetem, hogy fizikai fájdalmaimat egyik orvos sem tudta meggyógyítani egyetlen kórházban sem, amikor rájöttünk, hogy lelki, elnyomott problémák okozzák a tüneteket. Andi egy személyben testesíti meg a nyugalmat, és eddigi beszélgetéseink során minden alkalom után lelki nyugodtsággal, és friss gondolkodásmóddal távoztam tőle. Minden beszélgetésünk alkalmával teljesen új módszerrel közelítettük meg a problémát, ami külön segített megoldást találni. Minden olyan embernek szüksége van Andira, aki kiegyensúlyozott életet szeretne élni, hogy megtalálja a lelki harmóniáját, hisz mint minden probléma, betegség és stressz, lelki eredetű.”

/Tivadar, 28/

——————————————————————————————————————–

Anita és Laura (Anya és Lánya) 

„Azért kerestem fel Andit, mert Laura a kislányom rendkívül zárkózott volt és szótlan, elszigetelte magát a világtól, ami egyre jobban aggasztott. Ez alapjában problémát jelentett, amit tetézett az, hogy egyáltalán nem találtuk a közös hangot a hétköznapi életünkben. 

Laura kétszer járt Andinál, és együtt is felkerestük két alkalommal. 

Az összesen négy találkozó után Laura nyitottabbá vált, sokkal beszédesebb lett, vidámabb, kiegyensúlyozottabb, és úgy általában betekintést enged már nekem a saját világába, amiből addig teljesen kizárt. Azt látom, hogy sokkal felszabadultabb azáltal, hogy az Andival való találkozások után sokkal jobban meg tudta húzni a határokat olyan helyzetekben, amik korábban sérülést okoztak nála. Megnőtt az önbizalma és ahelyett, hogy szerepekbe kényszerülne, egyre inkább a saját útját járja és bontogatja a szárnyait. 

Korábban bizonytalan voltam abban, hogy hogy közelítsek a lányomhoz, sokszor fogalmam sem volt róla, hogy mi lehet a problémája forrása. Andi nagyon sokat segített abban, hogy feltárjuk az okokat, segített abban, hogy Laura megnyíljon, olyan dolgot tudtam meg az egyik hármas találkozónk során, amit 7 évig cipelt magával a lányom. Ez volt az egyik olyan áttörés, ami sokkal közelebb hozott minket egymáshoz. A találkozók és a lányommal folytatott beszélgetések hatására már nem hibáztatom magam azért, hogy nem tudtam neki segíteni. 

Mindketten köszönjük a ránk áldozott időt és Andi iránymutatását, nélküle, az ő szaktudása nélkül, most nem élnénk ilyen boldog, vidám Anya-Lánya kapcsolatot. Megnyugtató, hogy a későbbiekben is számíthatunk rá. 

Szívből ajánlom Andit mindenkinek, aki hasonló problémával küzd.” 

——————————————————————————————————————

Tantra masszázs visszajelzések

„Minden alkalommal amikor felkeresem Andit, nagyon izgatottan érkezem a sűrű hétköznapok forgatagából. Andi segít megnyugodni, lelkileg felkészülni arra a szeretet masszázsra, amit mindig kapok Tőle. Egy olyan fajta élményen tud keresztül vinni, melyet egy ember nem tud megkapni a hétköznapoktól, sem a párjától. Egy lelki és szexuális megtisztulás amit érzek a közös program végén.”

/Ábel 40/

——————————————————————————————————————–

„Andihoz először a tantra masszázs által elérhető érzéki élményeket keresve jutottam el, de emellett sok mást is kaptam.
Idősödő férfiként és reménytelen materialistaként nem igazán hittem, hogy én is elérhetem azt a bizonyos a módosult tudatállapotot, de már az első masszázsok során ki tudtam lépni a megszokásaimból, görcseimből, és sok újat megtapasztalni az érzéseimben és a testi élményeimben is.
Andi segítségével sikerült feloldanom az érzékiség és a spiritualitás ellentétét, vagy inkább összhangba hozni a kettőt, és meg is tapasztalni, nemcsak megérteni, hogy az élvezetes nem ellentétes az értékessel.
Visszatérő vendégként most már inkább életvezetési tanácsadást kapok a beszélgetések és a masszázs során, aminek persze jelentős része az intimitás is.”
/János 56/
——————————————————————————————————————–
„Valami biztosan hiányzik az életemből, csak még nem jöttem rá mi az. Vagy lehet hogy tudom, de nem akarok tudomást venni róla. Mindenesetre minden látszólagos nyigodtságom ellenére van bennem egy adag feszültség, ezt be kell látnom. Tudattalanul sajátos módját választottam a feloldásnak, Andreához járok tantra masszázsra. Ez a tény  erős ellentmondásban áll a személyiségemmel, de egy láthatatlan erő vonz hozzá, időről-időre. 

Nehéz kimondani, de függő vagyok. Nem szeretem a fellengzős kozhelyeket, de az Ő érintése egy másik világba kalauzol.”

/Balázs 48/