5 dolog, amit lehet, hogy nem tudtál arról, ahogy én csinálom a tantra masszázst

A személyes megkeresések során feltett gyakori kérdésekből szemezgetve született összefoglalásként ez a cikk 

Kérdés: Miben masszírozok és mire van még lehetőség? 

Válasz: Sarongban masszírozok. Ez egy “tokától bokáig” takaró indiai kendő, ami alatt alsóneműt viselek. Igen, tudom, van, aki meztelenül masszíroz, én nem és ez nem képez tárgyalási alapot. Az ok nagyon egyszerű. A masszázs célja az önismeret, nem a “vizuális csemegézés”, ami elviszi a fókuszt. 

Kérdés: Lehet-e “kölcsönösség” a dologban? 

Válasz: Nem, nem lehet. Ennek oka megint csak az, hogy ennek a masszázsnak a célja nem az, hogy egymást kielégítsük, hanem az, hogy elmélyülj önmagadban, megfigyeld a reakcióidat, az érzéseidet, és azt, hogy ez milyen folyamatokat indít el benned. 

Kérdés: X forintért lehet-e velem szexelni, vagy engem kényeztetni, vagy van-e lehetőség arra, hogy én meztelen legyek? 

Válasz: NEM! Ha az előző két kérdésre adott válaszokat figyelmesen végigolvastad, akkor már pontosan érted is, hogy miért. Az én célom azzal, hogy ezt a masszázst beépítettem a foglalkozásaimba az, hogy tapasztalati úton legyen lehetőséged elmélyülni a szexuális önismeretben, fejleszteni akár a tested feletti kontrollt, vagy magasabb szinten kapcsolatba kerülni a szexuális energiákkal. Tudom, és megértem, hogy ezzel kapcsolatban kicsit kusza dolgok keringenek a világhálón, és van olyan is, akinél a nem néha igen, ezért is igyekszem most tiszta vizet önteni a pohárba a saját foglalkozásommal kapcsolatban. 

Kérdés: Ha párkapcsolatban élek és elmegyek egy tantra masszázsra, az megcsalásnak számít-e? 

Válasz: Lehet, hogy ezt a párod máshogy gondolja, én csak a saját nézőpontomat tudom elmondani neked: Az, hogy megcsalás-e, igazából a lelkiismereted és a szándékod tisztaságán múlik. Semmit sem választunk ok nélkül. Ha őszintén végiggondolod magadban, hogy miért is keresel fel, és a válasz az önismeret, vagy az, hogy olyan hiányokkal küzdesz a kapcsolatodban, amik már sorozatossá váltak, és szorongást keltenek benned, és ezen próbálsz meg valahogy seígteni, esetleg szexuális problémával küzdesz, amit nem gyógyszerrel szeretnél orvosolni, hanem sokkal természetesebb és biztosan káros mellékhatásoktól mentes módszerrel, én úgy gondolom, hogy sem szégyenre, sem bűntudatra nincs okod. 

Kérdés: Mennyire hatékony megoldást jelenthet a tantra masszázs? 

Válasz: Olyannyira hatékony, hogy több kliensem is úgy talált rám, hogy urológus szakorvos ajánlotta nekik mellékhatásokkal bíró pirulák helyett azt, hogy keressenek fel tantra masszőrt, mert már több ízben hatékonynak bizonyult szexuális problémák kezelésében.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük